Alles op rood inzetten

alles op rood inzettenWat is een goede strategie bij een random potje roulette? Welke inzetten moet je doen om zo veel mogelijk winst te halen? Is het verstandig om alles op rood in te zetten? De helft van de vakjes op het rouletterad zijn rood, dus dat geeft goede kansen op winst. Er zijn dan ook verschillende tactieken die je kunt gebruiken. Alles op rood inzetten is inderdaad een manier om volgens een systeem te winnen bij roulette. Lees verder en we vertellen je hoe je slim speelt met inzetten op rood.

Waar komt de alles op rood tactiek vandaan?

Er zijn tientallen strategieën die je kan gebruiken om je winstkansen bij roulette te verhogen. De meeste daarvan zijn al zo oud als het spel zelf. In de 18e eeuw werd roulette opeens heel populair in Frankrijk. Het spel werd gespeeld in elke dorpsherberg, maar ook in elk chateau. In die tijd was wetenschap ook nieuw en hip, dus waren er een hoop amateurwetenschappers die kansen bij roulette gingen berekenen. Je kunt namelijk wetenschappelijk berekenen hoe groot de kans is dat het balletje op een bepaald nummer komt. En vervolgens kan je nagaan welke inzetten je moet doen, om vaker hogere winsten te halen. Deze kansberekeningen, ook wel statistiek genoemd, werden omgevormd tot de eerste echte roulette strategieën. Van die strategieën maken twee eeuwen later nog steeds veel roulettespelers dankbaar gebruik. Jij kan dat ook doen. Je hoeft zelf niet met wiskundesommen aan de slag – je hoeft alleen uit te hoofd te leren hoe je de strategie uitvoert!

Wat is de kans dat je wint als je alles op rood inzet?

Europees roulette, zoals wij dat in Nederland het meest spelen, heeft 37 vakjes. 18 zijn rood, 18 zijn zwart, en één is groen: het gevreesde nul-vakje. Als je inzet op alle rode getallen, dan is je kans om te winnen 18 op 17, dus bijna 1/2. Wordt er rood geworpen, dan krijg je je inzet dubbel uitbetaald. Bij een inzet van 10 euro krijg je dus 20 euro terug. Dat is de hoogste winstkans van het spel, maar wel de laagste winstmarge. Hoe zorg je dat je ondankt die winstmarge toch flink wat geld wint op een avond, als je alleen op rood inzet? Door meerdere beurten achter elkaar dezelfde inzet te doen. Dat is de kern van de volgende strategieën.

Strategieën waarbij je alles op rood inzet

frans rouletteVeel strategieën maken gebruik van 1/2 kansen, dus de winstkans die je krijgt als je op rood inzet. Het idee van een strategie is dat je meerdere spins achter elkaar een vergelijkbare inzet doet. Daardoor kan er logisch voorspeld worden hoeveel winst je gaat maken volgens de kansberekening. Het is bij een strategie belangrijk dat je je aan het systeem van de strategie houdt. Als je opeens andere inzetten gaat doen, verbreek je je systeem. Er valt dan niet meer te voorspellen hoe groot de kans is dat je wint.

Deze strategieën met inzetten op rood worden vaak gebruikt door roulettespelers.

Martingale

Je zet meerdere rondjes achter elkaar in op rood. Telkens als je verliest, verdubbel je je inzet. Uiteindelijk gaat er gegarandeerd een keer rood vallen! En omdat je inzet telkens hoger is geworden, krijg je op dat moment dik uitbetaald. Je verdient dan voldoende om al je eerdere inzetten terug te krijgen, en een klein winstje te maken. Om precies te zijn, je begininzet. Speel een aantal Martingales achter elkaar, en je hebt een goeie kans om langzaam maar zeker rijk te worden.

Paroli systeem

Ook hierbij zet je in op rood, maar je verdubbelt je inzet nu alleen als je wint. Omdat je winst eigenlijk je verdubbelde inzet is, speel je dus alleen verder met de winst die je maakt. Met een inzet van 10 euro, en drie rondjes achter elkaar een worp op rood, haal je 80 euro binnen. Als je zo’n winst maakt, is het een goed idee om die te incasseren en opnieuw te beginnen spelen met je oorspronkelijke inzet. Met het Paroli systeem en inzetten op rood heb je een kans op mooie winsten, en minimaal verlies.

Red Bet

red bet tactiekDe strategie die gemaakt is om in te zetten op rood! Net als bij de Paroli verdubbel je telkens je inzet op rood als je wint. Verlies je? Dan plaats je nog een keer je begininzet op zwart. Die inzet verander je niet, maar je blijft je inzet op rood verdubbelen als je wint. Het idee is dat je, door gesplitst in te zetten, altijd wat geld terug wint.

d’Alembert

Ook bij dit systeem plaats je telkens een inzet op rood. Je begint met een middelhoge inzet, bijvoorbeeld 50 euro. Win je, trek daar dan een bepaalde eenheid van af, bijvoorbeeld 5 euro. Je inzet is nu 45 euro. Win je weer, dan zet je volgende keer in met 40 euro. Zo ga je door tot je inzet bijna nul is. Elke keer dat je verliest, verhoog je je inzet juist met 5 euro. Zo groeit je inzet en je winst op een natuurlijke manier.

disclaimer
€250 + 100 FS